#This is about a girl named Nurul Fatirah. Was born on 1st December 1995. Surrounded by wonderful family and friends ;)

10 Busybody Online

Web Counter

Wednesday, June 16

No One

Taylor Swift Pictures, Images and Photos
Hye -.- Now , I takde mood ! So , I tak nk story pjg-pjg tau ! HMMM -.- I tengah bengang ni ! Macamni -.- *Tak tahu cmne nak story ! I short kan laa story ni ! Okay , adalah sorang perempuan ni ! Dye muda drpd I ! Dye Form 1 , maybe -.- Dye pulak ada hati dekat *tett . Susah mcm mana I nk ckp ea ? Senang mcm ni la ! "Aku nak kau tahu skrg dye dah berpunye and then , kau jgn gnggu dye lagi boleh tak ? Aku bukan apa , if kau dekat tempat aku kau pun marah jugak right ? -.- Terima kasih atas kerja sama kau ! And sorry sebab aku terkasar bahasa dengan kau" *Kepada siapa-siapa yang terasa -.- sorry again ! *Rasa macam nak nanges je -.- HMMM